Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@07:51:34 GMT

آیا درآمد ۱۰ میلیون تومانی ملاک حذف یارانه است؟

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۹۱۴۴

آیا درآمد ۱۰ میلیون تومانی ملاک حذف یارانه است؟

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص ملاک حذف یارانه افراد توضیح داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری اجتماعی؛ داریوش ابوحمزه معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این پرسش که  آیا داشتن خودرو ملاک دریافت یا عدم دریافت یارانه است یا خیر، گفت: صرفاً خودرو ملاک نیست و ممکن است خانواده‌ای دو خودرو داشته باشد اما باز هم یارانه دریافت کند و در واقع پرداخت یارانه بستگی به سایر درآمدهای یک خانواده  دارد که چه میزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه مبنای پرداخت یارانه‌ها، ترکیبی از شاخص‌های درآمدی و دارایی است، افزود: ملاک و مبنای یارانه‌ها فقط درآمد 10 میلیون تومانی در ماه نیست و اینگونه نیست افراد با این درآمد در دهک دهم قرار بگیرد. مبنای پرداخت یارانه‌ها ترکیبی از شاخص‌های درآمدی و دارایی است.

ابوحمزه ادامه داد: مبنای پرداخت یارانه‌ها براساس میانگین شاخص‌های درآمدی و دارایی و البته با در نظر گرفتن بُعد خانوار است. این شاخص‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند و خانواده‌ها دهک‌بندی می‌شوند و لذا اینکه گفته شود که 10 میلیون تومان درآمد ماهیانه باعث می‌شود که خانواده‌ها در دهک دهم قرار بگیرند، اینگونه نیست.

صفر تا صد نحوه دهک‌بندی خانوارها، پرداخت یارانه‌های نقدی و جداسازی یارانه + پاسخ به ابهامات و سؤالات

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یارانه حمایت معیشتی یارانه حمایت معیشتی پرداخت یارانه ها رفاه اجتماعی شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند